메뉴 건너뛰기

Green POS Green POS

Board

Tasha Fodboldtrøjer Med Navn MamieLin

TashaDuran0872265 2018.09.24 23:23 조회 수 : 239

Patrick Vieira og Gerardo 'Tata' Martino flipper den konventionelle visdom, som træner fra udenfor den amerikanske kamp i MLS.
Begge hold har et kadre af spændende angribende spillere, der betales af ejere med ambition. Hvordan de hver især går om at komme til modstanderens mål er anderledes. NYCFC er det mest engagerede hold i MLS, med en bred margin, for at spille bolden ud af ryggen. Vieira s side er tålmodig og Billige arsenal fodboldtrøjer sonder og når modstanderen presser, den kan skille fra en midtbane med et par passerer. Derefter er det bare et spørgsmål om at fremskynde tempoet i spillet for at skabe tal, der favoriserer angrebet og føre til scoring af chancer.
Mens NYCFC trykker på, når det er på forsvar, er det ikke noget som det højt pressede spil, som Atlanta bruger. Den første årsklub foretrækker at genoprette bolden så højt op i feltet som muligt, så fjeder angrebne bevægelser, der er baseret Billige napoli fodboldtrøjer på hastighed. som Miguel Almiron og Hector Villalba er lavet til systemet. DC United udnyttede Atlantas alt for aggressive tilgang i sidste uge, hvilket kunne føre til, at Martino foretager justeringer med hans lineup mod NYCFC.
Et navn, der mangler for Atlanta, er midtbanespiller Yamil Asad, der blev suspenderet for at ramme D. C. United-vingeren Lloyd Sam med en albue i sidste uge.


AlisonHah billiga fotbollströjor MarcBertl
MitchGall maglie calcio poco prezzo SophiaFur
PhyllisPr fotbollströjor barn TonjaLdoz
KerstinFi billiga fotbollströjor MonroeRay
KrystleAf Fodboldtrøjer Børn NealegLh
EmeliaocU maglie del calcio Marguerit
위로